Overheid

Juridische bijstand voor overheden

Indien u als overheidsorganisatie een specialist zoekt op aanbestedingsrechtelijk of privaatrechtelijk gebied, bent u bij Ebisch Legal in betrouwbare handen. Ebisch Legal adviseert uw organisatie over juridische casusposities en kan correspondentie met inschrijvers, wederpartijen of derden verzorgen. Ebisch Legal kan daarnaast voor uw organisatie optreden als onafhankelijk klachtenfunctionaris in aanbestedingen als ook second opinions verzorgen op juridische adviezen van eigen in-house juristen. Neemt u gerust vrijblijvend contact op om te vernemen wat Ebisch Legal voor uw organisatie kan betekenen.

Onze expertises

Ebisch Legal biedt deskundige en persoonlijke juridische bijstand aan overheden. De diensten van Ebisch Legal richten zich met name op de volgende rechtsgebieden:

Aanbestedingsrecht

Ebisch Legal biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van contractenrecht zoals het kopen en verkopen van onroerende en roerende zaken, vastgoed, eigendommen, aansprakelijkheid, huur of incasso. Ebisch Legal adviseert over contractrechtelijke cases, redigeert overeenkomsten én correspondeert op verzoek met wederpartijen en betrokken derden.

Arbeidsrecht

Ebisch Legal biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van arbeidsrecht bij onderwerpen zoals arbeidsongeschiktheid en ziekte, arbeidsconflicten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, beëindigings-/vaststellingsovereenkomsten, cao’s en concurrentie- en relatiebedingen. Ebisch Legal adviseert en beoordeelt arbeidsrechtelijke cases, redigeert arbeidsovereenkomsten, brieven en beëindigingsovereenkomsten én correspondeert op verzoek met wederpartijen en betrokken derden.

Verbintenissenrecht

Ebisch Legal biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van verbintenissenrecht zoals het kopen en verkopen van onroerende en roerende zaken, vastgoed, eigendommen, aansprakelijkheid, huur of incasso. Ebisch Legal adviseert over contractrechtelijke cases, redigeert overeenkomsten én correspondeert op verzoek met wederpartijen en betrokken derden.

Job Ebisch juridisch adviseur

Juridisch adviseur nodig?

Ebisch Legal heeft ruime ervaring met het werken voor overheden en kan uw organisatie de kwaliteit bieden die zij zoekt, en dat tegen een aantrekkelijk tarief. Ebisch Legal biedt haar diverse palet aan diensten namelijk aan tegen een zeer concurrerend uurtarief van €150 exclusief BTW. U betaalt enkel voor de gemaakte uren van de specialist. Dus geen onnodige extra kosten of toeslagen. Indien de te besteden tijd goed kan worden ingeschat, is een fixed fee ook altijd bespreekbaar. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Juridisch advies nodig? Neem vrijblijvend contact op.