Particulieren

Juridisch advies voor particulieren

Het kan uiteraard voorkomen dat u in een privaatrechtelijke kwestie juridische bijstand van een specialist nodig heeft. Kies voor een betaalbare en persoonlijke juridisch adviseur van Ebisch Legal met een laagdrempelige en deskundige aanpak van uw zaak. Wij onderscheiden ons daarmee van andere juridische dienstverleners in de markt. Aandacht voor u en uw zaak is het uitgangspunt. U heeft rechtstreeks contact met de specialist op een wijze die u het beste schikt. U kunt daarnaast, indien u in de regio van gemeente Peel & Maas woonachtig bent, ervoor kiezen om een afspraak bij u thuis te maken om uw zaak te bespreken. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Onze expertises

Ebisch Legal biedt deskundige en persoonlijke juridsiche bijstand aan particulieren. De diensten van Ebisch Legal richten zich met name op de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht

Ebisch Legal biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van arbeidsrecht bij onderwerpen zoals arbeidsongeschiktheid en ziekte, arbeidsconflicten, arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie, beëindigings-/vaststellingsovereenkomsten, cao’s en concurrentie- en relatiebedingen. Ebisch Legal adviseert en beoordeelt arbeidsrechtelijke cases, redigeert arbeidsovereenkomsten, brieven en beëindigingsovereenkomsten én correspondeert op verzoek met wederpartijen en betrokken derden.

Verbintenissenrecht

Ebisch Legal biedt deskundige juridische bijstand op het gebied van verbintenissenrecht zoals het kopen en verkopen van onroerende en roerende zaken, vastgoed, eigendommen, aansprakelijkheid, huur of incasso. Ebisch Legal adviseert over contractrechtelijke cases, redigeert overeenkomsten én correspondeert op verzoek met wederpartijen en betrokken derden.

Job Ebisch juridisch adviseur

Juridische bijstand nodig?

Maak een afspraak met de juridisch specialist. Tijdens het intakegesprek zal in goed overleg worden bezien op welke manier het gewenste resultaat kan worden gerealiseerd. Ebisch Legal hanteert een scherp uurtarief van €150,00 exclusief BTW. Er worden geen onnodige kantoorkosten of andere toeslagen op het uurtarief gerekend. Een fixed fee is overigens ook altijd bespreekbaar. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Juridisch advies nodig? Neem vrijblijvend contact op.